Lekkage Service B.V.

Een lekkage komt altijd ongelegen en kan veel schade veroorzaken of het nu een badkamer lekkage, kelder lekkage, zwembad lekkage of parkeergarage lekkage is.
In de eerste plaats is er de acute overlast van de lekkage zelf. Maar ook bij het opsporen van het lek kan er grote schade ontstaan, vooral als daarvoor een muur of vloer opengebroken moet worden. Gelukkig kunnen lekkages ook opgespoord worden zónder destructief sloopwerk of het nu een vloerverwarming lekkage, gas lekkage, waterleiding lekkage, afvoer lekkage of dak lekkage betreft.

Lekkageservice BV beheerst alle lekdetectie technieken tot in de puntjes en beschikt over zeer geavanceerde lekdetectie apparatuur. Het opsporen van lekkages gebeurt snel en zonder onnodig hak- en breekwerk, waardoor wij schadeherstel tot een minimum aan kosten te beperken.
In overleg met u samen en/of evt. rechtstreeks met uw verzekeraar deze lekkage (vervolg- ) schades ook kunnen herstellen. Het bijbehorende uitgebreide lekkageschade rapport sturen we direct door naar uw verzekeraar waar door het geheel wordt bespoedigd..
" U als klant ontzorgen " is dan ook een van ons motto's.